شورای امنیت سازمان ملل دیروز دوشنبه قطعنامه پیشنهادی آمریکا برای تایید توافق هسته ای میان ایران و کشورهای گروه ۱+۵ را که هفته گذشته در وین امضا شد، تصویب کرد. این قطعنامه راه لغو تحریمهای اعمالشده از سوی این نهاد علیه ایران را باز میکند اما تحریمها زمانی لغو میشوند که ایران به تعهداتش در توافق وین عمل کند و به عبارتی بهتر آژانس بینالمللی انرژی اتمی باید تایید کند که به تعهداتش در توافق وین عمل کرده است.
محمد جواد ظریف، پس از تصویب قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره سند برجام گفت این شورا هرگز طی ۳۵ سال گذشته با ایران رفتار منصفانهای نداشته است. وزیر خارجه ایران در ادامه در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی توئیتر نوشت: «انتظار داریم شاهد "تغییرات بنیادین" وعده داده شده در قطعنامه امروز باشیم.»
وزارت خزانه داری آمریکا بیانیهای را در ارتباط با اعلامیه چهاردهم ژوئیه ۲۰۱۵
درباره برنامه جامع مشترک اقدام در ارتباط با برنامه هستهای جمهوری اسلامی ایران
منتشر کرد.
به گزارش تسنیم، در این بیانیه آمده است: در تاریخ ۱۴ جولای
۲۰۱۵، گروه ۱+۵ و ایران به برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) به منظور اطمینان یافتن
از این موضوع که برنامه هستهای ایران کاملا صلحآمیز است، دست یافتند. بر اساس
پارامترهای کلیدی برجام که در ۲ آوریل ۲۰۱۵ اعلام شد، برجام شامل ارائه کاهش
تحریمهای فازبندی شده به ایران در صورت راستیآزمایی (تأیید) این امر است که ایران
تعهدات کلیدی خود را اجرا کرده باشد.
به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری تسنیم، امیر دریادار حبیب الله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران شب گذشته در مراسم تجلیل از پیشکسوتان این نیرو در ستاد نیرو دریایی گفت: امروز حضور مستمری در آبهای آزاد داریم و یگانهای سطحی، زیرسطحی و موشکی در سطح عملیاتی قرار دارند. وی افزود: فرماندهان نیروی دریایی کشورهای حاشیه اقیانوس هند، نیروی دریایی ایران را نیرویی قدرتمند محسوب میکنند. فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: علاوه بر ناوشکنهای موشکانداز، نیروی دریایی ساخت زیردریاییهای کلاس غدیر و فاتح را در دست دارد. دریادار سیاری تصریح کرد: نیروی دریایی روی پای خود ایستاده و با خیلی از کشورها برنامه و رزمایش مشترک برگزار میکند.
به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس به وین، اخبار و اطلاعات واصله حکایت از آن دارد که جلسه وزرای خارجه ایران و شش کشور موسوم به 1+5، در ساعت 10:30 به وقت وین (13 به وقت تهران) قطعی شده است.
پیش از این نیز برخی منابع روس، همین خبر را مخابره کرده بودند. قراین حکایت از آن دارد که امروز (سهشنبه)، توافق ایران و 1+5 جمعبندی خواهد شد. این توافق به گفته منابع خبری، در حدود ۱۰۰ صفحه تهیه شده است.
خبرگزاری رویترز نیز بر اساس گفتههای منابع خود، بخشهایی از این توافق را منتشر کرده که بر اساس آن، دسترسی به سایتهای مورد ظن غرب داده خواهد شد. از جمله قرار است یک بار بازدید از پارچین در دستور آژانس قرار گیرد.
همچنین این خبرگزاری از احتمال صدور قطعنامه جدید شورای امنیت در خصوص ایران تا پایان ماه جاری میلادی سخن به میان آورده بود.
خبرگزاری مهر ـ گروه بین الملل: بالاخره انتظارها به سر آمده و در بامداد نوزدهمین روز مذاکرات فشرده و نفس گیر وین، مجموع آنچه در هتل کوبورگ بین طرفین اتفاق افتاده در حال جمع بندی در جلسه مشترک فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، محمد جواد ظریف وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران و جان کری وزیر خارجه ایالات متحده آمریکاست.
این جمع بندی که احتمالا تا ساعاتی دیگر طی یک نشست مشترک مطبوعاتی در میان خبرنگاران رسانه های جمعی اعلام خواهد شد، در یک فرصت زمانی مشخص در پایتخت های کشورهای حاضر در روند مذاکرات مورد بررسی قرار خواهد گرفت و از قرار معلوم، تا زمانی که در داخل کشورها به تصویب نرسد هیچ توافقی حاصل نشده است.
آنچه اما در این میان مهم به نظر می رسد اینکه؛ پس از طی فرآیند تایید و تصویب در پایتخت ها، آیا استادان «دبه» به آنچه توافق کرده اند متعهد خواهند ماند و آن را اجرا خواهند کرد؟
بر اساس اخبار منتشر شده، فرمانده کل نیروهای نظامی رژیم اسرائیل به تازگی معاون خود، یعنی ژنرال گولان را به سرپرستی تیم ویژه ای منصوب کرده تا حمله به تأسیسات اتمی ایران در صورت انجام توافق هسته ای را امکان بررسی کنند. مأموریت این تیم بررسی کند چه راه های قابل دسترسی برای اسرائیل جهت حمله به ایران وجود دارد.
آیا پدافند هوایی ایران قدرت مبارزه با این حمله را دارد چون اسرائیل از میزان دقت و کیفیت و عملکرد سیستم پدافند هوایی ایران اطلاع درستی ندارد.
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی آنچه را که به زعم یک توافق بد با ایران است، اشتباهی تاریخی توصیف کرد.
به گزارش مشرق، به نقل از روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت، موشه یعالون که پیشتر نیز بارها درباره مذاکرات هسته ای به آمریکایی ها هشدار داده، گفت: امتیازات بی سابقه ای به ایران در مذاکرات هسته ای وین داده شده است.
وی مدعی شد که این توافق با رژیمی انجام خواهد گرفت که بدنبال گسترش تروریسم در سراسر جهان است و قصد دارد تا جهان آزاد را تضعیف کند. این ادعاها در حالی مطرح می شود که اساس تشکیل رژیم صهیونیستی در سرزمین های فلسطینی، اشغالگری و کشتن زنان و کودکان بی دفاع است.
گفتنی است وزیران خارجه ایران و گروه ۱+۵ متشکل از آمریکا، روسیه، انگلیس، فرانسه، چین و آلمان در حال مذاکره در وین بر سر نگارش متن توافق جامع هسته ای براساس راه حل های بدست آمده در مذاکرات لوزان سوئیس هستند.
به گزارش مشرق، پایگاه خبری «بلومبرگ» یکشنبه شب مدعی شد ایران و گروه موسوم به 1+5 بر سر مسئله تحریمهای تسلیحاتی وضعشده از سوی شورای امنیت سازمان ملل علیه تهران، به توافق سیاسی رسیدهاند.
بلومبرگ به نقل از «شخصی در مذاکرات وین که خواسته نامش منتشر نشود»، نوشته است که بر اساس توافق صورت گرفته، این تحریمها به مرور زمان رفع میشود. قرار است این مسئله در قطعنامهای که پس از توافق هستهای در شورای امنیت صادر میشود، اعلام شود.
به گفته این فرد، تحریمها به مرور و نه بلافاصله پس از توافق، برداشته خواهند شد. پیش از این خبرگزاری تاس روسیه به نقل از منابع روس مدعی دوره زمانی 2 تا 8 ساله برای برداشته شدن تحریمها خبر داده و نوشته بود طرف ایرانی محدودیت نهایتا 6 ماهه را میپذیرد، اما این خبر تکذیب شد.
مسئله تحریمهای تسلیحاتی که در چند روز اخیر مطرح شده بود، از سوی دیپلماتهای روس و چینی مورد حمایت قرار گرفته و کشورهای غربی با آن مخالفت کرده بودند. این تحریمها اولین بار در سال 2006 به بهانه مقابله با پیشرفت برنامه هستهای ایران وضع شده و پس از آن هم در قطعنامهای دیگر، تشدید شدند.
هنوز مقامات رسمی به خبر بلومبرگ واکنش نشان ندادهاند.
کم نیستند کودکان و نوجوانانی که گرفتار بیماری اعتیاد والدینشان هستند. آن هایی که از حق درست تربیت شدن، تغذیه مناسب، بهداشت و درس خواندن محرومند و بار ها مورد کودک آزاری از طریق والدینشان قرار می گیرند و از حقوق ابتدایی خود بی اطلاعند.
محمود رجبی، "روانشناس" در خصوص تاثیر اعتیاد والدین بر فرزندان به "تابناک" می گوید: اعتیاد، علاوه بر یک سری آثار منفی که بر خود فرد معتاد می گذارد، معمولا خانواده را نیز با فشارهای روحي و صدمات مالی مواجه می کند. معتادان اغلب انسان هایی بی ثبات هستند و با رفتار هایی چون نقل مکان متعدد از خانه، زندگي خانواده را مغشوش مي کنند. این بیماران در برخورد با مشکلات در بيشتر مواقع توجه به خانواده را از دست می دهند. کودکان خانواده های معتاد در خانه ای بزرگ می شوند که بدرفتاری، طرد و بی توجهی در آن از جمله امور روزمره است و از این رو دچار آسیب هایی جدی در زندگی خود می شوند. کودک آزاری از جمله موارد شایع در خانواده هایی است که هر دوی والدین دچار اعتیاد هستند. به علت این که این کودکان و نوجوانان زیر دست والدینی فاقد صلاحیت های والدینی رشد می یابند، اغلب در درس ها موفق نیستند و قوانین اجتماعی را رعایت نکرده و روابط اجتماعی مناسبی ندارند. همچنین شمار زیادی از این کودکان دچار مشکلاتی چون اضطراب، افسردگی، خود کم بینی، لجاجت ( در مقابل والدین، معلمین و دیگر بزرگتر ها) و حتی ایدز هستند.
حتماً بخوانید...
پهپاد انتحاری "رعد 85" و "یسیر" با برد پروازی بیش از صد کیلومتر هرگونه هجمهای را قاطعانه پاسخ خواهند داد.
امیر دریادار حبیبالله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش در گفتوگویی تفصیلی با خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع پرس، درباره روند آمادهسازی «زیردریایی فاتح» برای الحاق به ناوگان نداجا اظهار داشت: در کشوری که شاید اصلا کسی فکر نمیکرد که روزی بتواند زیردریایی بسازد، ساخت زیردریایی «فاتح» یک جهش و تحول بزرگ محسوب میشود؛ الحمدلله این زیردریایی امروز ساخته، و جهت تست عملیاتی و ارتقا سطح کیفی وارد آب شده، و دریانوردی وغوص کرده است.
ماکت زیردریایی فاتح
وی ادامه داد: اما یک سری پارامترها را هم مد نظر داریم که باید به آنها هم برسیم، در این رابطه باید آزمایشات میدانی دیگری را نیز انجام داد، تا انشاءالله به نتایج دلخواه دست بیابیم، و این زیرسطحی رسماً عملیاتی شود. فرمانده نیروی دریایی ارتش تأکید کرد: عملیاتی شدن زیردریایی فاتح را زمانی اطلاعرسانی خواهیم کرد که از هر جهت و تمام ابعاد تکمیل شده باشد.
سرلشکر بسیجی سید حسن فیروزآبادی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در گفتوگو با خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع پرس با اشاره به مذاکرات هستهای ایران با 1+5 اظهار داشت: در یک سوی مذاکرات، رزمندگان ما مصمم، بدون هیچگونه انگیزه مادی و دنیایی، و عاشق اسلام و رهبری و ملت، و در سوی دیگر آمریکا شیطان بزرگ قرار گرفته است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ساعات پایان مذاکرات وین، شرایط را چنان پیچیده کرده که کسی تصویر دقیقی از سرنوشت مذاکرات ندارد. محسن رضایی که این روزها، بین پوشیدن کت و شلوار و لباس نظامی در رفت و آمد است به استودیوی گفتگوی ویژه خبری آمد تا با امیر شجاعی، مجری سیاسی شبکه 2 به تحلیل اوضاع بپردازد. سخنان او در بخشی از برنامه با ارتباط با وین و گفتگو با یک تحلیلگر آمریکایی قطع شد. رضایی در دقایقی از برنامه، آمریکایی ها را تهدید به اسیر گرفتن سربازانش کرد و البته به آنها توصیه کرد لبخندهای دکتر روحانی و ظریف با غنیمت بدانند تا سیلی 100 هزار سانتریفیوژی نخورند. در ادامه مشروح این گفتگو را می خوانید:
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، جان کری وزیر خارجه آمریکا در مصاحبهای که روز شنبه در پایگاه «بوستون گلوب» منتشر شد، ابراز امیدواری کرده است که توافق هستهای با ایران بتواند به بهبود اوضاع در خاورمیانه منجر شود. در ابتدای گزارش-مصاحبه بوستون گلوب که تحت عنوان «کری توافق با ایران را عامل تحول در خاورمیانه میداند» منتشر شده و نشاندهنده اهمیت توافق با ایران برای واشنگتن است، به نقل از وزیر خارجه آمریکا آمده است: «تصور میکنم، این فرصت وجود دارد که همه برای رسیدن به رویکردی که امیدوارم معقولانه باشد، به تکاپو بیفتد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، سخنگوی فارسی زبان وزارت خارجه آمریکا در گفتگو با وی.او.ای در وین درباره ادامه مذاکرات هستهای در وین اتریش میان ایران و گروه «1+5»، گفت: «بهترین ضمانت برای موفقیت توافق، اگر بتوانیم به آن برسیم، کیفیت آن است. همانطور که جان کری گفتند ما شتاب زده عمل نمی کنیم و سعی می کنیم توافق خوبی به دست آوریم؛ در این صورت اقناع منتقدان و مخالفان ما در کنگره آسان تر خواهد بود». آلن ایر همچنین در واکنش به اظهارات محمدجواد ظریف که گفته بود «نمیشود در میانه مسیر اسبها را عوض کرد»، مدعی شد: «ما فقط یک اسب داریم و اسم آن هم پارامترهای لوزان است، که عوض نشده اما فراموش نکنیم هیچ توافقی نمیشود مگر بر سر تمام مسایل توافق شود». سخنگوی وزارت خارجه آمریکا درباره انتقاد تیم مذاکره کننده ایران از اختلافات موجود در 1+5 گفت: «ایجاد اتحاد و اشتراک نظر در داخل گروه 1+5 گاهی اوقات زمان می برد اما در هر حال وحدت 1+5 خلل ناپذیر است چرا که ما یک هدف مشترک داریم». وی درباره اختلاف نظر میان روسیه و چین با دیگر اعضای 1+5 بر سر تحریم های تسلیحاتی علیه ایران گفت: «اتحاد و انسجام درونی گروه 1+5 پابرجاست و ضعیف نشده است. همانطور که عرض کردم مشورت و رایزنی همیشه در حال انجام شدن است تا بتوانیم به یک موضع مشترک برسیم». آلن ایر در ادامه تاکید کرد: «این مذاکرات خیلی فشرده و موضوعات هم خیلی پیچیده است و از این رو پیدا کردن راه حلهایی که مرضیالطرفین باشد، کار خیلی سختی است».
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: اخبار خوبی در مورد مذاکرات هسته ای ایران و گروه ۱+۵ در راه است.
به گزارش شریان نیوز به نقل از شبکه المیادین، یک منبع دیپلماتیک دیگر نیز تاکید کرد شانس رسیدن به توافق هسته ای میان قدرت های بزرگ و ایران بین امروز و فردا بسیار بالاست.
بر این اساس قرار است امشب نشست مهمی میان محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران و فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا برای بررسی مسائل باقی مانده پرونده هسته ای ایران در وین برگزار شود.
در همین حال لوران فابیوس وزیر امور خارجه فرانسه اظهار داشت لحظه تصمیم گیری نهایی در خصوص مذاکرات هسته ای کشورهای ۱+۵ با ایران فرا رسیده است.
امیر حاتمی از فرماندهان یگانهای توپخانه در لشکر ۹۲ زرهی خوزستان در دوران دفاع مقدس بود و در عملیات های مختلف حضور داشت.
فرماندهی دانشگاه افسری امام علی (ع) به مدت ۴ سال از جمله آخرین مشاغل این امیر سرافراز بود.
امیر حاتمی از یادگاران دوران دفاع مقدس، روز گذشته در بیمارستان بقیه الله بر اثر بیماری و جراحات باقی مانده از جنگ تحمیلی دارفانی را وداع گفت و به همرزمان شهیدش پیوست.
این ماجرا زمانی ابعاد روشنتری پیدا میکند که توجه داشته باشیم در یک سال و چهارماه گذشته که آژانس بینالمللی انرژی اتمی طی چند گزارش به بررسی اقدامات هستهای جمهوری اسلامی ایران پرداخته است.
به عقیده دو تن از این کارشناسان که دیدگاه های خود را به طور جداگانه در میان گذاشته اند، امریکا به شدت به نتیجه گرفتن از مذاکرات نیاز دارد و بنابراین به گونه ای رفتار نخواهد کرد که مذاکرات شکست بخورد. یکی از این کارشناسان گفت: «هدف از این رفتار امریکا بیشتر فشار به تهران است تا وین. مشخصا مخاطب این فشارها آقای روحانی است. امریکایی ها می خواهند بدانند رییس جمهور در شرایط بن بست واقعی مذاکرات چگونه رفتار خواهد کرد و چه دستورالعملی را به وین ابلاغ می کند». وی اضافه کرد: «روشن است که در برخی موارد مهم اختلاف هایی وجود دارد. اما این اختلاف ها به این دلیل نیست که امریکا از چارچوب لوزان فاصله گرفته بلکه به این دلیل است که امریکا به قرائت خود از چارچوب لوزان چسبیده است». این کارشناس در پایان تاکید کرد که هدف اصلی امریکا تحمیل چارچوب لوزان به تهران از طریق ایجاد دورنمای شکست مذاکرات است. کارشناس دوم که روی جنبه های فنی موضوع کار می کند، موارد فعلی اختلاف میان ایران و 1+5 را چنین برشمرد:
بین الملل > دیپلماسی - خانم کلسی داونپوت مدیر انجمن منع گسترش تسلیحاتی آمریکا در گفتگو با خبرآنلاین می گوید توافق هسته ای هم به نفع ایران است هم به نفع غرب و اگر توافق خوبی حاصل شود باب همکاری های دیگر ایران و آمریکا باز خواهد شد.
روستای کندلوس در منطقه کجور نوشهر در استان مازندارن قرار دارد و یکی از روستاهای دارای بافت ارزشمند و از مناطق نمونه گردشگری کشور است.
خانه های قدیمی با نمایی از چوب، سقف های چوبی، پنجره های کوچک زیبا، دیوارهای کاه گلی و کوچه های سنگ فرش شده، چشمه های آب معدنی و نهرهای جاری نمای روستای کندلوس را می سازند.
موزه مردم شناسی این روستا دارای آثار ارزشمندی است که آن را از سایر موزه های کشور مسثتنی می سازد. این مجموعه برای زنده نگاه داشتن فرهنگ، هنر و سنت های زیبای مردم کجور تاسیس شده است.
دهکده توریستی کندلوس در منطقه کجور مازندران تمدن های بسیاری را در دورهای مختلف تاریخی به خود دیده است. در این دهکده آثاری از تمدن قبل از میلاد، تمدن ایران قبل از اسلام و تمدن ایران بعد از اسلام دیده شده است.زنان کندلوسی جاجیم، جوراب، دستکش و بلوز پشمی می بافند، گندم آسیاب می کنند، سبزی خوردن می کارند، شیر گاوها را می دوشند و هیزم می شکنند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدجواد ظریف بامداد امروز(جمعه) بعد از شرکت در آئین احیا در مرکز اسلامی امام علی(ع) وین در جمع خبرنگاران ضمن تسلیت شهادت حضرت علی(ع) و تقاضای دعا، در پاسخ به پرسش ایرنا مبنی بر اظهارات مختلف مقام های غربی درباره سرانجام مذاکرات، افزود: ما بارها گفتیم توافق و فشار قابل جمع نیست و باید یکی از این دو انتخاب شود.
وی همچنین گفت: مذاکرات دشواری های ویژه ای دارد به ویژه اکنون که روزهای نهایی مذاکرات است و داریم به توافق نزدیک می شویم؛ به طور حتم در این زمان با هر کلمه ای که پایین و بالا شود، می تواند تغییر اساسی داشته باشد از این رو هر دو طرف با دقت مذاکره می کنیم.
ظریف درباره رویکرد طرف مقابل در این مذاکرات نیز گفت: متاسفانه ما شاهد تغییر مواضع و هم شاهد زیاده خواهی هستیم؛ همچنین شاهد این هستیم که چند کشور که در گروه پنج به اضافه یک هستند مواضع متفاوتی دارند؛ این مساله کار را دشوار کرده اما همه تلاش خودمان را می کنیم.
وی خاطرنشان کرد: همان طور که رهبر معظم انقلاب و مسئولان کشور بارها گفته اند، ما به دنبال یک توافق با عزت هستیم؛ ما برای رسیدن به توافق وارد میدان شدیم؛ مردم ایران دنبال توافق هستند اما توافقی که با عزت باشد.
وزیر امور خارجه کشورمان افزود: ما گفت وگوها را ادامه داده و میز مذاکره را ترک نکردیم و ترک نخواهیم کرد؛ اگر طرف مقابل به دنبال توافق شرافتمندانه و متوازن باشد به طور حتم این توافق قابل دسترسی است.
جاش ارنست سخنگوی کاخ سفید گفت:اگر به نظر برسد که مذاکرات از طرف ایرانی ها به طور مفید و سازنده برای حل و فصل مسائل مورد اختلاف باقیمانده دنبال نمی شود آنگاه رئیس جمهور در بازگرداندن تیم مذاکره کننده به کشور درنگ نخواهد کرد.
دیوید پترائوس، که چندی پیش به دلیل رسوایی جنسی و اخلاقی خود از ریاست سازمان سیا استعفا داد، در خصوص توافق هسته ای ایران و اعضای ۱+۵ به نکات قابل تاملی اشاره کرده است.
به گزارش مهر، رئیس سابق سازمان سیا در تازه ترین اظهارات خود مواجهه با توافق نهایی با ایران را مشروط به خوب بودن این توافق از دید واشنگتن کرده است.
وی در این اظهار نظر خود آورده است: «در صورتی که توافق با ایران توافقی خوب باشد ما از آن حمایت می کنیم. ما هنوز نمی دانیم که این توافق خوب است یا نه! باید دید که آیا در توافق نهایی می توانیم پس از ارائه مدارک لازم و در فاصله ای کوتاه از هر نقطه ای در ایران بازدید کنیم یا خیر! همچنین باید ببینیم که مکانیزم بازگشت فوری تحریم ها چگونه ترسیم می شود. باید در مواجهه با حق وتوی چین و روسیه در شورای امنیت بر سر اختلافات احتمالی بر سر اجرای توافق نهایی نیز چاره ای اندیشیده شود. همچنین در موضوع تحقیق و توسعه باید ایران را محدود کنیم. در صورت تحقق این موارد می توانیم بگوییم که توافق خوبی رخ داده است.»
این اظهارات ژنرال بی ستاره آمریکایی و نماد شکست سیاست های نظامی واشنگتن در عراق و افغانستان در میان تحلیلگران غربی به مثابه خط و نشان کشیدن وی برای مذاکرات هسته ای محسوب می شود.
طی روزهای اخیر لابی های صهیونیستی در امریکا از طریق مقامات سابق دولت اوباما و بوش و سناتورهای ارشد دو حزب جمهوریخواه و دموکرات در صدد اعمال جنگ روانی علیه مذاکرات هسته ای با ایران هستند. فشارهایی که پیش بینی می شود طی ساعات پیش رو افزایش یابد.
لازم به ذکر است که ایالات متحده آمریکا معمولا از تمام توان تبلیغاتی خود برای اعمال فشار بر طرف مقابل جهت گرفتن امتیازات بیشتر استفاده می کند، نکته ای که تاکنون با هوشیاری و منطق تیم ایرانی ناکام مانده است. این دست اظهار نظرها البته بیانگر آن است که آمریکا مقصر اصلی هر نوع عدم توافق احتمالی است.
به گزارش جنوب نیوز به نقل از دفتر ویژه رئیس ستادکل نیروهای مسلح، سردار سرلشکر سیدحسن فیروزآبادی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در حاشیه نخستین جلسه انجمن علمی راهبردی دانشگاه عالی دفاع ملی اظهار داشت: ایران در شبهای مبارک قدر برای موفقیت مذاکرهکنندگان هستهای کشورمان دعا میکند.
وی افزود: دولت دکتر روحانی دولتی مجاهد و ایثارگر است و مذاکرهکنندگان هستهای امروز همچون رزمندگان اسلام در شبهای عملیات نیاز به دعای ملت ایران اسلامی دارند.
فیروزآبادی در ادامه تأکید کرد: بنده به عنوان یک بسیجی خاک پای ایران شهادت میدهم که امروز دولت جز خیر مردم، انقلاب و کشور را نمیخواهد و همه بایستی یکپارچه پشتیبان آن باشیم.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دکتر عباس عراقچی در برنامه نگاه یک از شبکه اول تلویزیون با ارتباط زنده از وین، روی خط آمد تا آخرین مراحل کار مذاکرات را با مهدی مهدی قلی، مجری برنامه نگاه یک و مردم ایران در میان بگذارد.
معاون وزیر امور خارجه ایران طی سخنانی تاکید کرد در صورتی که کنگره آمریکا توافق هستهای را رد کند ایران با قدرت به برنامه هستهای خود بازخواهد گشت.
به گزارش تسنیم، "عباس عراقچی" معاون وزیر امور خارجه ایران طی سخنانی به تشریح آخرین تحولات و پیشرفتهای مذاکرات هستهای پرداخت.
وی طی سخنانی که از شبکه یک پخش شد، گفت: فضای مذاکرات بسیار جدی و بحث ها به صورت فشرده و گسترده در جریان است و ۲۰ روز است که در وین مستقر هستیم. ما مقید هستیم که در مهلت زمانی به توافق برسم و فکر نمی کنیم طولانی شدن مدت به نفع مذاکرات باشد اما اسیر در زمان نیستیم و برای ما توافق خوب و منصفانه که منافع ما را تامینت کند ملاک است. به هر حال معهلت زمانی ما ۹ تیر بود و به این مهلت رسیدیم و نتوانستیم در این مدت به توافق برسیم و قرار شد که مذاکرات ۷ روز تمدید شود و هر چه به روزهای اخیر برسم بحث ها فشردتر می شود و برخی از موضوعات بحث های جدی و کلانی است که هنور حل نشده است و برخی از موضوعات هنوز درباره جزئیات آن در حال مذاکره هستیم. ما در لوزان هیچ توافقی نداشتیم بلکه یک سری راه حل بدان رسیدیم و یک مجموعه راه حل کلی برای رسیدن به راه حل جامع. برای برخی از موضوعات در لوزان راه حل هایی پیدا شد و در حال نگارش جزئیات هستیم و کاری که الان می کنیم رسیدن به توافق جامع در یک مرحله است.
به گزارش گروه اعزامی مهر به مذاکرات هسته ای وین، محمد نهاوندیان رئیس دقتر رئیس جمهور کشورمان، وین را به مقصد تهران ترک کرد.
وی که ظهر دیروز به محل مذاکرات هسته ای آمده بود، ساعاتی پیش پایتخت اتریش را به مقصد کشورمان ترک کرد.
گفته می شود مهمترین دلیل حضور نهاوندیان مشارکت وی در مباحث مربوط به لغو تحریم های اقتصادی و جرئیات آن بوده است. منابع آگاه همراه داشتن پیامی خاص برای تیم مذاکره کننده کشورمان توسط نهاوندیان را تکذیب کرده و گفتند وی هیچ پیامی برای تیم مذاکره کننده نداشت.
مقام معظم رهبری، با تمییز هوشمندانه مختصات یک توافق خوب برای ایران با آنچه که آمریکاییها از عبارت توافق خوب ایفاد میکنند؛ توافق مد نظر مقامات کشور را عزتمندانه، منصفانه و مطابق با مصالح و منافع ملی توصیف کردند.
این اسنادها همزمان با سومین سالگرد پناهنده شدن جولیان آسانژ موسس ویکی لیکس به سفارت اکوادور در لندن و درخواست حمایت در برابر تعقیب
به گزارش پایگاه خبری 'بلیز' امریکا ، جاش ارنست سخنگوی کاخ سفید در پاسخ به این سوال که آیا پس از توافق نهایی مذاکرات هسته ای با ایران ادامه خواهد یافت یا نه گفت : ما همچنان دیپلماتهایمان را به کار خواهیم گرفت .
وی که برای توضیح بیشتر در مورد این مسئله تحت فشار قرار گرفته بود،گفت : ما متوجه ایم که ضرب الاجل چه معنا و مفهومی دارد. ما حدود دو سال است که در حال مذاکره با ایران هستیم . اکنون زمان آن رسیده که ما به توافق برسیم . '
این رسانه افزود: یک توافق اولیه در ماه آوریل بین ایران و گروه 1+5 متشکل از آمریکا ، فرانسه ، انگلیس ، روسیه ، چین و آلمان حاصل شده است. این توافق ایران را از هرگونه استفاده غیر صلح آمیز منع کرده ولی اجازه ادامه غنی سازی اورانیوم را برای اهداف تامین انرژی را به تهران می دهد.
ارنست گفت : این تلاشی برای رسیدن به توافق نهایی است. بله این یک توافق نهایی خواهد بود. هیچ دلیلی برای این که ما نتوانیم به این هدف دست یابیم و دو طرف نتوانند به آن دست یابند وجود ندارد .
به گزارش حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران سیدحسن فیروزآبادی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، طی مراسم اعطاء درجه سرتیپ دومی که با حضور مسئولین و فرماندهان ستاد کل نیروهای مسلح برگزار شد، اظهار داشت: شهر رمضان الذی انزل فیهالقرآن، حلول ماه مبارک رمضان و عید متقین را به همه همرزمان عزیزم و به ملت بزرگ ایران تبریک و تهنیت عرض میکنم. اعطای درجه امیری از جانب ولیامر مسلمین حضرت امام خامنهای عزیز را به همکاران و همرزمان عزیز در روز اول ماه مبارک رمضان تبریک مضاعف دارد و انشاءالله که جزء عبادات ماه مبارک رمضان به حساب میآید.
دیفنس وان نوشت، موشک اسکاد یمن درسهای زیادی برای آمریکا درباره توافق با ایران می آموزد.
به گزارش مونیتورینگ خبرگزاری صداوسیما به نقل از دیفنس وان، آمریکا و شرکایش در منطقه باید به شدت بسیار بیشتری کار کنند، زیرا مسئله موشک های بالستیک ایران در مذاکرات هسته ای این کشور با گروه پنج به علاوه یک به هیچ وجه مشاهده نشده است.
شاید بتوان توجه نکردن به این مسئله را بخشید که عربستان سعودی ششم ژوئن برای رهگیری یک موشک اسکاد حوثی ها در یمن از موشک های پاتریوت استفاده کرده است. علاوه بر اینکه عربستان سعودی به فهرست کوتاه کشورهایی وارد شد که یک موشک بالستیک را رهگیری کرده اند، این حادثه چندین درس درباره مسایل امنیتی منطقه و به ویژه درباره توسعه موشکی ایران در بر داشت.
از جمله این درسها این است که آمریکا و شرکایش در منطقه باید کار بسیار زیادی صورت دهند، زیرا در مذاکرات کنونی پنج به علاوه یک با ایران مسئله موشکهای ایران بیرون مانده است.
برنامه موشکی ایران که بزرگترین و متنوع ترین برنامه موشکی در منطقه به شمار می رود شامل موشک شهاب سه با دو هزارو کیلومتر برد، موشک سجیل با سوخت جامد، راکت های با برد کمتر، موشک های ضد کشتی و موشک های کروز جدید دوربرد است.
رویکرد فراگیر در برخورد با توان هسته ای ایران می تواند شامل موشک های دور برد بالستیک ایران باشد. وزارت خارجه آمریکا نخست تلاش کرده بود که این مسئله را وارد مذاکرات کند با این حال تهران به شدت واکنش داد و واشنگتن عقب نشینی کرد. این مسئله واقعا تاسف برانگیز است اینکه ایران با حفظ موشک های بالستیک دور برد خود به عنوان یک کشور دارای تسلیحات هسته ای می تواند مشکلات زیادی ایجاد کند.